fbpx

Termeni si conditii

Site-ul carrotbooks.ro este denumit in continuare carrotbooks.ro, apartine si este administrat de PFA PIROI ANDREEA EUNCIE, date de identificare:
Cod Unic de Inregistrare 37852494, inregistrat la Registrul Comertului F23/322/28.06.201,  are calitate de vanzator al bunurilor si serviciilor oferite.

 

Cont IBAN: RO04BRDE410SV84111344100
BRD

 

Telefon +40753477091

 

Adresa str. Bisericii, nr.37, Tamasi, Corbeanca, Ilfov

 

Navigarea pe site-ul carrotbooks.ro urmata de o comanda este echivalentul citirii intelegerii si acceptarii termenilor si conditiilor gasite mai jos de catre orice client. carrotbooks.ro isi rezerva dreptul de a face schimbari si actualiza in mod continu acest site precum si Termenii isi Conditiile de folosire fara a notifica in prealabil clientii.
Termenii si Conditiile existente la momentul Comenzii vor fi aplicate in caz de neintelegeri sau divergente.

 

Terminologie
Utilizator – orice persoana care navigheaza pe site-ul carrotbooks.ro.
Client – orice persoana fizica sau juridica ce efectueaza o comanda pe site-ul carrotbooks.ro
Produse si Servicii – orice produs achizitionat sau serviciu mentionat in Comanda furnizat de catre carrotbooks.ro, clientului.
Comanda – document electronic prin care vanzatorul si clientul comunica si pe baza caruia clientul isi exprima intentia de a cumapra anumite produse si servicii urmand sa faca plata acestora.
Contract – comanda confirmata de catre vanzator prin care acesta se obliga sa vanda si sa livreze produsele si serviciile stipulate de client, iar clientul este de acord sa achizitioneze, sa faca plata si sa primeasca aceste Produse si Servicii.

 

Comanda si Plata
Preturile de pe site-ul nostra includ Taxa pe Valoare Adaugata.
Puteti comanda bunurile si serviciile noastre online, utilizand cosul de cumparaturi, dar si telefonic sau prin email.
Pentre a avea acces la produsele noastre, tot ce trebuie este sa va inregistrati pe site-ul nostru si sa ne oferiti toate informatiile necesare intocmirii facturii fiscale. Plata produselor se poate face deocamdata doar ramburs, la primirea comenzii.
Cheltuielile legate de expeditie sunt separate si nu se regasesc in pretul afisat in dreptul cartilor. Momentan livrarea in Bucuresti o facem noi in maxim 2 zle lucratoare si este gratuita, iar in tara, la alegerea clientului, prin posta romana sau curier.

 

Limita Accesului la site
Utilizatorii site-ului carrotbooks.ro pot face sugestii, comentarii, sau comunica, pune intrebari sau cere informatii cata vreme limbajul folosit este civilizat, continutul nu este ilegal, amenintator, defaimator, si nu tulbura viata privata a altor persoane, nu contine virusi, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu face obiectul unei campanii de promovare care nu are legatura cu carrotbooks.ro, nu sunt emailuri in masa sau alta forma de spam. Folosirea unei adrese e email false sau transmiterea de mesaje sau comunicari in numele altei persoane juridice sau fizice vor fi  raportate organelor abilitate. carrotbooks.ro nu va fi obligata la nici un fel de despagubiri sau daune produse de asemenea comunicari.
Trimiterea sau afisarea unor materiale sau documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, inseamna ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda carrotbooks.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi prin orice mijloace si oriunde in lume. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

 

Drepturile de proprietate intelectuala
Continutul site-ului carrotbooks.ro : elemente de grafica web, texte, imagini, software, scripturi, drepturi de proiectare, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea Piroi Andreea-Eunice Persoana Fizica Autorizata si a furnizorilor sai find aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe precum si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

 

Reduceri
Reducerile si ofertele de pe site-ul nostra sunt stabilite numai de catre carrotbooks.ro iar pretul de cumparare este cel afisat la momentul lansarii comenzii fiind actualizat in fiecare zi. In principal discount-urile, reducerile si promotiile nu se cumuleaza. Promotiile prezenatate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

 

Retur si Garantie
Acceptam retur, in situatia in care care din cauza transportului, comanda a ajuns intr-o stare neacceptabila (coperta rupta partial sau total). Dovada se face printr-o fotografie a comenzii alaturi de ambalajul in care a fost trimisa, in maximul 5 zile de la livrare. Fotografia se poate trimite pe adresa de email info@carrotbooks.ro

 

Date Personale si Confidentialitate

Piroi Andreea-Eunice Persoana Fizica Autorizata, are obligatia de a administra in conditii de siguranta, si numai in scopurile specificate datele clientilor. Mai exact, dumneavoastra ne furnizati date si informatii pe care noi le folosim pentru emiterea facturilor, trimiterea comenzilor si pentru a va informa (cu permisiunea dumneavoastra) despre noutati, oferte si promotii. Astfel, acceptati ca datele dumneavostra sa fie inregistrate in baza noastra de date.

 

Litigii si Forta Majora
Price client, prin achizitionare oricarui produs sau serviciu, a luat la cunostina faptul ca termenii si conditiile site-ului carrotbooks.ro cad sub incidenta legilor Române ce guverneaza si orice potential litigiu intre cele doua parti.
In cazul unor eventuale conflicte, vom incerca sa rezolvam problemele mai intai pe calea amiabila si daca in maximum 30 de zile nu am ajuns la un consens, vom fi obligati sa apelam la instantele de judecata competente, in conformitate cu legislatia in viguare.
Forta majora exonereaza atat clientul, cat si carrotbooks.ro de raspunderea pentru nerespectarea obligatiilor contractuale.

 

Alte Precizari
Dupa primire emilului de confirmare a livrarii coletului dumneavoastra, nu mai poate fi anulata comanda. Livrarea poate fi anulata sau decalata cu 5 zile daca clientul nu ne furnizeaza informatiile corecte pentru intocmirea facturii.
Prin lansarea unei comenzi, clientul isi da acceptul fata de termenii si conditiile expuse mai sus.
105.jpg

„We love these books! My baby is only 4 months old and we are already enjoying the touch and feel books for babies.

They are made with love and care! It is a fantastic way to spend quality time with your children”

Corina
Thumbs-Up-Circle.png

„Am gasit la carrotbooks carti foarte bune pentru micutii mei (6 luni – 5 ani ), si ceea ce mi-a placut si mai mult

este faptul ca au carti pentru toate buzunarele si toate gusturile. Iubesc reducerile lor! „

Phone: +40753477091
Bulevardul Regina Elisabeta, Sector 3,
Bucuresti, Romania